fbpx
Country

Top Vijf Workout Apps

Sporten is een onderdeel van het dagelijks leven van veel mensen. Ze hebben de neiging om regelmatig te trainen en fysieke activiteit te doen om hun spieren en botten te versterken, hun ademhaling en algemene gezondheid te verbeteren, en om stress te verminderen. Actief blijven helpt ook bij het behouden van een gezond gewicht, waardoor het risico op veel ziekten, zoals diabetes, hartziekten en andere, wordt verminderd. Tegenwoordig doen mensen verschillende soorten sporten en gaan ze niet allemaal naar de sportschool. Als alternatief downloaden ze workout-apps en trainen ze bij hen thuis. De beste workout-apps bieden u video- of audioinstructies (of beide). Het biedt ook de aanmoediging van echte trainers, zolang u vooruitgang boekt. Bovendien kunt u veel verschillende trainingsideeën vinden die u actief en opgewonden houden om te spelen. Hier zijn de top vijf van de workout-apps:

 

Aaptive

In het begin vraagt Aaptive u om uw doelen te bepalen, zoals het verliezen van 10 kilo of gewoon fit blijven. U geeft ook informatie over uw huidige fitnessniveau en oefengewoonten en u kunt de trainingen aanbevelen die u kunt doen. Deze applicatie heeft duizenden spraakgestuurde trainingen, onderverdeeld in categorieën als hardlopen, elliptisch, krachttraining, stretching, yoga en nog veel meer. Deze spraakgestuurde trainingen worden geleverd met een geschatte duur en moeilijkheidsgraad. Plus, het heeft sterbeoordelingen van andere gebruikers om u te helpen bij het maken van uw keuze. Als je in een van deze 20 landen woont: (de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Frankrijk, Brazilië, Mexico, Italië, Spanje, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, India, Zuid-Afrika, de Filippijnen, Singapore en Portugal), kun je het gemakkelijk downloaden.

 

Fitbit coach

Het is een technologiebedrijf dat ondersteunt bij het gezonder maken van het leven van mensen door het creëren van een workout app. U kunt de Fitbit Coach-app downloaden in de Apple App Store, Google Play Store of Microsoft Store, of naar coach.fitbit.com gaan en uw Fitbit-account aanmaken. Kies vervolgens uw trainer en doe de Fittest. Nadat u de Fit Test hebt voltooid, kiest u een programma om te beginnen.

 

Workout Trainer

Het is een van de beste workout-apps, omdat het een aantal onderscheidende kenmerken heeft. Het begint met een vragenlijst om je fysieke conditie te meten. En als je begint met trainen, ontvang je altijd meldingen, herinneringen en statistieken om je op het juiste spoor te houden, zo blijf je gefocust. Sommige van de functies zijn gratis, maar als je alle voordelen en functies wilt krijgen, moet je 6 $ per maand betalen.

Nike Training club

De oefeningen zijn deskundig ontworpen door Nike Master Trainers, die van wereldklasse zijn. Nike Training Club omvat een breed scala aan zowel individuele trainingen als meerdaagse trainingsprogramma’s. Ook is het gratis. Het is in tegenstelling tot “gratis” apps die dat beweren omdat deze applicatie de gebruiker niet onder druk zet om te upgraden door te betalen of de premium versie te krijgen. Het stelt je ook in staat om een koppeling te maken met een Apple horloge.

 

Peloton Digital

Vergeet het kopen van een fiets om gezond en fit te worden, want je hebt het Peloton Digital. Het is een gratis applicatie. Als u een nieuwe gebruiker bent, wordt u een 90-dagen trial aangeboden om u te helpen met hardlopen, fietsen en krachtoefeningen. Het lidmaatschap kost slechts $13 per maand. Peloton digital heeft een bibliotheek met lessen die cardio routines, boot camp trainingen en zelfs yoga sessies omvatten.

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

© The Blessed Seed 2020. All rights reserved. See our terms and conditions and privacy policy.