fbpx
Country

De Beste Merken in All-Natural Make-up

Make-up helpt om vrouwen mooier te maken. Het aanbrengen van make-up heeft bewezen het uiterlijk van een vrouw echt te verbeteren. Het maakt een persoon mooier en aantrekkelijker. Make-up kan onvolkomenheden in het gezicht verdoezelen. En dat versterkt het zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde van een vrouw. De meeste vrouwen beschouwen make-up als een noodzaak. En sommige kunnen het huis niet verlaten zonder.

Maar cosmetica heeft veel bijwerkingen, zoals het beschadigen van de huid, de lippen en de ogen. Als we make-up aanbrengen, kan onze huid niet ademen. Bovendien dragen de chemicaliën die in de make-up worden gebruikt bij aan de veroudering van uw huid, zodat u met verschillende huidproblemen te maken krijgt. Daarom lijken natuurlijke make-upmerken dit probleem op te lossen. Hier zijn 5 bekende, natuurlijke make-upmerken (biologische make-upmerken).

 

De eerste is Black Seed Beauty producten. The Blessed Seed heeft zich gericht op het verwerken van de krachtige en meest krachtige zwarte zaadolie in schoonheidsproducten. Ze zorgen ervoor dat iedereen in staat is om deze geweldige olie vol eigenschappen te gebruiken, of het nu door middel van hun capsule, shampoo, zeep, etc. is. Ze zijn ook lid van de Guild of Craft Soap & Toiletry Makers, waardoor hun schoonheidsproducten van een zeer hoge standaard zijn waar aan veel eisen moet worden voldaan. Bekijk hun krachtige zwarte zaadolieproducten.

Ten tweede, staat Honest Beauty. Het is een Amerikaans consumptiegoederenbedrijf, gelanceerd door de actrice Jessica Alba”. Jessica Alba rechtvaardigde de oprichting van dit bedrijf en zei: “Ik heb The Honest Company opgericht op dit idee. Alles wat jou en je familie raakt – alles wat je thuis nodig hebt om niet giftig te zijn, moet effectief en mooi zijn om naar te kijken, en moet betaalbaar zijn”. Ze wilde niet-toxische schoonheidsproducten die voor iedereen toegankelijker zijn. En dat is omdat, elke dag, ongeteste chemicaliën die gebruikt worden in schoonheids- en persoonlijke verzorgingsproducten ons in gevaar brengen.

 

Het derde biologische merk is RMS. Het staat voor de initialen van Rose-Marie Swift, die deze lijn van kleurencosmetica creëerde en het zou ook kunnen verwijzen naar “Real Make-up Secrets”. Rose-Marie Swift is een make-up artiest. Ze werd geconfronteerd met veel gezondheidsproblemen en realiseerde zich dat ze dagelijks schoonheidsproducten gebruikte die schadelijke giftige stoffen bevatten, dus richtte ze RMS op. Ze formuleren hun producten met rauwe, food-grade en biologische ingrediënten in hun natuurlijke staat. Dat is om de meeste voordelen te halen uit natuurlijke vitaminen en anti-oxidanten.

 

Het vierde natuurlijke make-up merk is 100% Pure. Het is een Amerikaans biologisch cosmeticamerk. Ze verbinden zich ertoe om alleen fruit, groente, thee en andere plantaardige pigmenten te gebruiken in hun producten om cosmetica te kleuren. Er zijn geen chemische kleurstoffen. Ze garanderen u dat u zich goed voelt zodra u een van hun producten op uw huid aanbrengt. Bovendien, elk product gaat door een lang proces met vele stappen om de zuiverheid en stabiliteit te garanderen.

 

Lawless is een ander merk dat de NARS is. Het is een zeer bekend cosmeticabedrijf in de natuurlijke schoonheidswereld. Annie Lawless, de oprichter van Suja Juice, heeft dit bedrijf opgericht. Ze lanceerde oorspronkelijk met vloeibare lippenstiften en breidde zich vervolgens uit naar het gezicht en de ogen. Allemaal gemaakt met schone, niet-giftige ingrediënten. Ze zeggen niet dat hun producten schoon zijn, maar “Clean AF”. Het betekent dat het altijd vrij is van giftige, hormoon- en hormoonverstorende ingrediënten. Ze zei: “gezondheid gaat niet alleen over wat je in je lichaam stopt, het gaat ook over wat je op je lichaam zet.”

 

Het laatste merk is Juice Beauty, in 2005 gelanceerd door de ondernemer, Karen Behnke. Juice Beauty is een OG in de groene schoonheid en het plantaardige merken. Elk product is gemaakt met biologische, duurzame ingrediënten. Zij formuleren de producten op basis van botanische sappen. En ze voegen krachtige ingrediënten toe om klinisch gevalideerde resultaten te leveren.

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

© The Blessed Seed 2020. All rights reserved. See our terms and conditions and privacy policy.